lumea de dincolo (de ecran)

Mircea Badea in filme

ianuarie 15th, 2009 by koma

Se da filmul XIII. Se da Mircea Badea(despre care recent am aflat ca a jucat intr-un film). Se da topul ZELIST(in care Badea momentan se afla pe locul 13).

Ce a iesit in urma unei indelungi procesari care a durat aproape 2 minute, se poate urmari in figura alaturata. Daca nu intelegeti, vizionati filmul, site-ul si emisiunile lui Badea.

Si daca tot e vorba de filme, merita vazute:

1. Slumdog Milionaire – povestea unui tanar sarac care ajunge sa castige emisiunea Vrei sa fii miliardar?. Fuarte bine realizat, atat ca imagine cat si sunet.

2. Igor – o animatie care aminteste de cartile cu povesti rusesti, cu o caldura aparte. povestea e frumoasa, realizarea la fel.

3. Pride and glory – eterna poveste a demascarii politistilor corupti. Farell si Norton, care in general ma agaseaza, pareau mai umani de aceasta data.

4. XIII – sa nu uitam nici de miezul articolului :). XIII este asasinul primului presedinte american femeie, varful aisbergului unei mari conspiratii ce urmarea preluarea puterii statelor unite printr-un mecanism malefic al conjugarii fortelor unor profesionisti ai raului.

ps: just aded

5. Australia – inceputurile civilizatiei, anii 40`, seamana foarte mult la constructie cu miniseria Into the west (nah ca o recomand si pe asta – cucerirea teritoriilor indienilor de catre albi). Nicole Kidman si Wolverine din X-Man(Hugh Jackman)sunt inca suficienti de buni pentru a juca o poveste de dragoste autentica.

Posted in Alien, Poll, Poze, Tech | 5 Comments »

5 Responses

  1. adis0r Says:

    mai dau si eu cateva:
    – Bangkok Dangeuros
    – Quarantine
    – The mist
    Enjoy πŸ™‚

  2. Lorant Says:

    chiar acuma in zilele astea am vizionat „Slumdog Millionaire” si mi-a placut foarte mult. Story-ul despre baiatul care a trecut prin multe pentru persoana iubita m-a impresionat.

  3. Fluture Says:

    Ce faci, nene, trimiti lumea pe blog la Mircea? Pai nu ti-e mila de cititorii tai? πŸ™‚ Ce sa caute acolo? Sa dea nas in nas cu prostitutia televizuala?

  4. Fluture Says:

    Aaa, si mai la obiect, XIII este inspirat dintr-o foarte misto banda desenata, pe care o citeam pe la Fnac LiΓ¨ge, pe jos, impreuna cu alti zeci de copii de 12-13 ani, eu avand aproape dublu πŸ™‚

  5. deea Says:

    Acu’ cateva saptamani mi-am propus sa vad Australia, inca nu am reusit. Sunt blocata pe seriale.I’m a Lost-oholic πŸ™‚

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.