Se da filmul XIII. Se da Mircea Badea(despre care recent am aflat ca a jucat intr-un film). Se da topul ZELIST(in care Badea momentan se afla pe locul 13).

Ce a iesit in urma unei indelungi procesari care a durat aproape 2 minute, se poate urmari in figura alaturata. Daca nu intelegeti, vizionati filmul, site-ul si emisiunile lui Badea.

Si daca tot e vorba de filme, merita vazute:

1. Slumdog Milionaire – povestea unui tanar sarac care ajunge sa castige emisiunea Vrei sa fii miliardar?. Fuarte bine realizat, atat ca imagine cat si sunet.

2. Igor – o animatie care aminteste de cartile cu povesti rusesti, cu o caldura aparte. povestea e frumoasa, realizarea la fel.

3. Pride and glory – eterna poveste a demascarii politistilor corupti. Farell si Norton, care in general ma agaseaza, pareau mai umani de aceasta data.

4. XIII – sa nu uitam nici de miezul articolului :). XIII este asasinul primului presedinte american femeie, varful aisbergului unei mari conspiratii ce urmarea preluarea puterii statelor unite printr-un mecanism malefic al conjugarii fortelor unor profesionisti ai raului.

ps: just aded

5. Australia – inceputurile civilizatiei, anii 40`, seamana foarte mult la constructie cu miniseria Into the west (nah ca o recomand si pe asta – cucerirea teritoriilor indienilor de catre albi). Nicole Kidman si Wolverine din X-Man(Hugh Jackman)sunt inca suficienti de buni pentru a juca o poveste de dragoste autentica.