lumea de dincolo (de ecran)

Sometimes…

martie 9th, 2009 by koma

Buna ziua, Domn profesor !
Ce mai faceti ? Cum sunteti ?

De mult nu am mai vorbit.
Sa stiti ca
Dumneavoastra sunteti singurul profesor la care imi amintesc cu foarte mare claritate si placere orele facute impreuna.


Imi amintesc cand se termina pauza si ne spunea-ti: „Iesiti din toate prostiile si intrati in Notepad”.
Imi amitesc cand am iesit la tabla si ne-ati dat la fiecare cate un site de facut, tremuram de emotii scriind linie cu linie codul html.


Acum imi dau seama cat de valoroase au fost acele momente, invatam html la greu si nu-mi pare rau, acum daca ma uit pe sursa unui site inteleg ceva, nu ma uit ca boul la poarta noua :))
Am invatat multe de la Dumneavoastra si sunt mandru ca mi-ati fost profesor.
Dumneavoastra va pot multumi ca am fost printre primii din Oradea care aveau cont gmail, cand nici nu s-a auzit despre asa ceva, am invatat ce este Firefox, si multe alte lucruri.

Acum sunt student anul doi la CTI stiu sa fac un program in C++, C# si invat in continuoare alte limbaje si programarea in sine.

M-a ajutat foarte mult lucrul pe care m-ati invatat „Scrisul codului este mai importanta decat cunoasterea sintaxei programului”.
Sper in continuare sa ramanem prieteni buni si cine stie ce ne aduce viitorul, poate o viitoare colaborare 🙂

Toate cele bune
Cu stima,
Nagy Ladislau Radu

Posted in Blogfather | 19 Comments »

19 Responses

 1. cipri Says:

  foarte interesanta scrisoare….si din scrisoare reiese ca sunteti un adevarat profesor de informatica si va multumesc ca ma invatati si pe mine:-):-P

 2. ovidiu ienciu Says:

  Deci mi-a placut foarte mult ca un elev desi a terminat de vreo cativa ani totusi el nu a uitat de dumneavoastra si isi aduce aminte cu drag de orele dumneavostra ….si dupa parerea mea are dreptate in ceea ce spune

 3. Kallos Patricia Says:

  Draguta scrisoare sper ca si noi vom invata la fel de multe de la dumneavoastra si ca si noi vom ramane in relatii la fel de bune cand vom termina!:))

 4. lazau.raul Says:

  scrisoarea este frumoasa si sper ca si eu o sa invat asa de multe de la dumneavostra pentru ca informatica este o materie de baza.

 5. ilina.cosmina Says:

  Foarte frumoasa scrisoare,sper sa ne invatati si pe noi lucruri frumoase.

 6. Razvan Says:

  Inseamna ca acel elev la care ia-ti predat cu cativa ani in urma a fost un elev mai silitor, i-a placut informatica probabil si felul in care dumneavoastra le predati la ora. Si chiar asa este, sunteti un profesor bun…

 7. fildan Says:

  Acest elev si-a amintit cine la facut sa ajunga unde a ajuns si s-a gandit sa va multumeasca printr-o scrisoare. De care a-ti putea fi si dumneavoastra mandru pentru ca datorita dumneavoastra a ajuns unde a ajuns.

 8. Paul Says:

  Frumoasa conversatie dintre elev si fostul sau profesor.Elevul si-a adus aminte de orele de info.Chiar daca acesta era maghiar el s-a exprimat destul de bine in aceasta scrisoare.

 9. florina Says:

  Felicitari sunteti un profesor foarte bun de informatica.Cu ocazia aceasta as dori sa va multumesc ca ne invatati si pe noi info.Toate Felicitarile pe care le meritati…

 10. Bogdan Says:

  Uite ca se poate invata si in liceul nostru…un elev bun care ajunge mare…asta datorita dumneavostra.Speram sa avem cati mai mult elevi model pe viitor.

 11. Sorin Says:

  Foarte inspiratoare scrisoare te face sa te gandesti la vitor si chiar si noi am putea ajunge atat de departe.Tot ce trebuie sa facem e sa fim atent si sa ne etalam ”talentele” informatice la aceasta ora.

 12. calatorul Says:

  Vad ca ai o gramada de fani. Si o spun admirativ, sa stii. Eu am pica pe doamnele care predau TIC la noi, ii lasa pe copii sa se joace sau sa stea pe mess si nu ii invata nimic-nimic. Si e pacat.

 13. Amedeah Says:

  Ar fi frumos sa pot sa spun la fel despre vreun prof de-al meu. Am dat numai de „oameni” cu o mic, mic, mic…prea preocupati de pozitia lor ierarhica decat de o anumita prestanta intr-o sala de clasa, fara inspectori sau fara audienta impozanta. Poate chiar asta a starnit in mine o „rebeliune artistica” (asta ca sa-i zic frumos…sa o alint). Am vrut sa le arat ca se poate si fara romana, matematica sau geografia lor… Si se poate si daca uneori, ai 100 de absente si note mai mici decat capacitatea ta intelectuala. Si…da…se poate… Asa ca tot lor le multumesc… E cu dus si intors, nu?

 14. TyB Says:

  Se vede c? ?i individul care a scris scrisoarea este maghiar 😆
  Oricum, reflect? sentimentele-mi 🙂

 15. Levente Says:

  Mie inca imi este profesor dar dupa parerea mea e foarte bun uneori cand nu ne da test.
  Nu stiu eu multe despre el ca acuma ne-am cunoscut nu de mult de un semestru dar simpt la fel ca si tipul care a scris scrisoare.

  PS.:Este un profesor foarte bun

 16. Marius Says:

  Era un elav care adora orele de informatica si
  ii placeau si care cred ca va intelegeat foarte bine cu el era un elev care isi dadea silinta bravo lui.

 17. siby Says:

  koma rulez:)

 18. irina Says:

  Unul dintre momentele care ne fac sa nu ne dam demisia?

 19. koma Says:

  daca vin tot odata la 1 an [acu au venit 3 deodata dar la 3 ani] nu cred ca sunt instrumente eficiente antidemisie 🙂
  dar uneori sunt bune si ca antidepresive.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.