lumea de dincolo (de ecran)

Baruri si terase in Oradea

mai 11th, 2009 by koma

Intamplarea face ca in aceste zile sa prind mai multe baruri sau terase din Oradea, fara sa-mi fi propus macar. Cat le am proaspete in memorie, o sa recapitulez pentru stiinta altora, care intentionat, nu ca mine, incearca sa-si petreaca timpul si sunt indecisi.
1. Coliba lu` Horea, reloaded. Am mai fost pe acolo dar n-am ramas cu poze. Locul e superb, mancarea un pic peste mediu ca pret dar foarte buna, aer curat, muzica original romaneasca sau balade rock ocazional.
2. Crema Caffe, pe fosta Castanilor, actualmente Jiga. Au Dr Pepper si probabil cea mai buna cafea din oras. Ambienta data de castanii imensi e perturbata ocazional de greii soselelor(aka fokin `tards).
3. Why Not pentru mine ramane cea mai buna pizza din oras, un pic prea consistenta pentru gusturile fine ale pretentiosilor dar acompaniata de zambetul primitor al sefei (szia Tunde) si de ofertele ingenios gandite.
4. Zepp, langa clubul Constructorul, se vrea un bar de rockeri, cu bere buna la halba si pereti scrisi de clienti, gen cafenele Budapesta, Viena, Paris. Are o ambianta aparte, colorata de clientii tatuati si pusi mereu pe glume.

why not - combinatii utile why not - combinatii utile 2

Posted in News, Poze | 13 Comments »

13 Responses

 1. Dan Says:

  Si la Dominion (aproape de intersectia Transilvaniei cu Moldovei) este Dr. Pepper. Iar de acum au si pizza 🙂
  Iar la cea mai buna pizza din oras sunt atatea pareri cate pizzerii. Mie imi place Emporium, Bridge, Monte Cristo, Crinul Alb … si mai sunt

 2. koma Says:

  mi-e foarte familiar dominion[ciresica pe limba noastra] dar de cand e un fum de nu-l tai nici cu sabia ninja respectiv de cand berea heineken e acra[am testat deja de 4 ori, tot sperand ca isi va reveni], nu prea mai dau pe acolo. stiu ca acum au si pizza giganti, dar uite ca faza cu dr. pepper mi-a scapat. o sa-l duc acolo pe vecinul meu american, care saliveaza dupa asa ceva.

 3. dan Says:

  mie imi place cel mai mult piza de la restaurantul maestro de langa palatul copiilor parca livreaza si la domicilui

 4. torj.tiberiu Says:

  is sooper pozele:))
  mai ales aia din stanga de sus.ii facuta la mare inaltime.

 5. usvat.alexandra Says:

  Imi place foarte mult poza lui Tibi ;))

 6. Toni Says:

  IN DOminion au instalat in sfarsit ventilatoare de fum si nu mai e ca inainte, iarasi legat de berea acra, nu stiu ce sa spun, pentru ca acum cateva zile cand am fost heinekenul la tap era destul de bun, mai ales ca era si in pahar inghetat.

 7. Anne Says:

  Vin si eu in Oradea 😉

 8. dan Says:

  a mancat cineva pizza la Maestro ?

 9. Ilfoveanu Says:

  Eu am comandat de la ei, a ajuns repede, pizza buna! merita banul!

 10. dan Says:

  au promotie la maestro 2+1 gratis
  sigur castigi!

 11. Tunde Says:

  :))))) :-*

 12. purdea purdea Says:

  foarte rea pizza la maestro am gasit si sarma in ea tot 2+1 gratis

 13. crecan Says:

  mancati numa putregaiu ala de pizza de la maestro am auzit ca lucreaza in niste conditii mustele pe masa si prin malaxor

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.