lumea de dincolo (de ecran)

Pizza guy

aprilie 27th, 2010 by koma

Fac ce fac si-mi dau seama ca toti patronii de pizzerie imi sunt cunoscuti. Recent am descoperit un bun prieten cunoscut in armata si din vina caruia cele sase luni au trecut mult mai repede decat ar crede unii. El incearca acum sa revitalizeze localul plasat vis-a-vis de inspectoratul scolar, Lucapiero. Deci daca doresti sa mananci doua pizza la o farfurie si nu invers, cum erai obisnuit cand incercai sa faci economii, treci pe la ei. Nu pot sa nu-i amintesc si pe cei de la Why Not, de care ma leaga primele senzatii gustative asociate cu cuvantul pizza dar nici de Toscana, Il Calcio, de langa stadion, unde tocmai au schimbat reteta si cuptorul.

Daca doresti o pizza gratis, comenteaza cu talent pe pagina oradeanului sau scrie pe blogul tau o amintire demna de povestit si te asigur ca o sa te lingi pe bot spre enervarea celorlalti concurenti.

ps: 2 pizza imense + 5 halbe proaspete de becks fac nici 37 ron.

Posted in Blogfather | 2 Comments »

2 Responses

  1. Ciprian Says:

    Da, Marius e un tip tare de treaba si speram sa-l putem ajuta intr-un fel iar locatia e foarte misto pentru iesiri la meci cu prietenii sau alte intalniri gen schimb de carti

  2. koma Says:

    am fost si eu la sdc dar la 15 minute dupa plecarea voastra. credeam ca va mai prind acolo 🙂

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.