lumea de dincolo (de ecran)

Nu mai rimeaza nimic

noiembrie 7th, 2010 by koma

Toate canalele de televiziune s-au blocat pe cazul Paunescu. Ok, am inteles. A murit. Cum reuseste universul sa-si opreasca expansiunea, fix acum? Oare cum de nu se mai gasesc interceptari telefonice, flagrante, coruptie la nivel inalt? Chiar si actele impotriva interesului national s-au oprit zilele acestea.

Ok, sunt frustrat si-mi vars aici amarul. Ce blestem s-a abatut asupra noastra incat ne desteptam din betia indiferentei doar la moartea stelelor? Ce ne opreste sa ne deschidem ochii, sa ne trezim odata din prostia in care ne-am scufundat de-atatia ani? Pentru cateva momente suntem si noi oameni sensibili, buni si receptivi. Iar dupa ce cortina a cazut, ne intoarcem la manelismul de zi cu zi, la coma legiferata, moartea clinica a banalului cotidian, condimentat cu injuraturi si pareri de rau ca ne-am nascut si am ramas aici, intre hoti si lenesi, abandonandu-ne destinul.

Ce urmeaza?

Posted in News | 6 Comments »

6 Responses

 1. Anamayana Says:

  Nu m-am uitat la TV romanesti, doar am trecut in goana si tot m-a oripilat grotescul imaginilor. Mi se pare penibil tot circul asta, dar probabil lui Paunescu care a fost mai teatral de fel i se potriveste.
  Suntem insetati de mituri si acum ca a murit putem sa il numim si maestru si stea (ambele exagerari in opinia mea) si sa ii vanam cartile. Eterne slabiciuni omenesti.

 2. Little Box Says:

  Sfarsitul „manelismului” si a tuturor lucrurulor la ce revin oamenii dupa „caderea cortinei”.

  Deci, zambeste. Maine va fi mai rau. 😉

 3. Liviu Says:

  A murit un alt comunist ! Nu stiu de ce se face atata tam tam pe tema asta. A murit Paunescu ! Cine e ala ? Ce a facut pentru tara ? Un nimeni, nimic. Eu sunt mai mare ca Paunescu dar nu ma dau astia la TV. Ups, eu nu l-am pupat in c-r pe Ceausescu, asta-i diferenta.

 4. Anamayana Says:

  Nu cred ca pentru aceste „merite” ale lui – de altfel trecute discret sub tacere, pentru ca, „despre morti, numai de bine” – a fost asa de mediatizat. Si nici nu poate fi redus la atat.

 5. Filme Noi Says:

  Esti interesat de link-ex cu :
  http://www.axyy-filme.com are 7000 de vizite pe zi
  http://www.onlinemoca.com are 2000 de vizite pe zi

  Add id mess : happy_dar

 6. koma Says:

  eu nu sunt cu link-exchange`urile, dar las comentariul tau aici pentru altii.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.