lumea de dincolo (de ecran)

S`audi de nu se vede bre`

martie 20th, 2007 by koma

Aveam eu o mancarime cu politistii care nu opresc masinile scumpe din jena si respect. Si cum toate se intampla pentru un motiv, azi fiind in mare graba sa`mi iau primele lightscribe`uri din viata mea admiram cu multa scarba si neincredere activitatea a doi galbeni fosforescent tinerei de circulatie care doar in urma cu cateva luni imi trasesera o amenda din lipsa de centura. Si colac peste pupaza sub ochii lor bulbucati si ai mei oripilati un audi a6/8 dreac sa le stie mereu le`ncurc le taie astora linia continua parcand. Incercand sa le dau niste circumstante atenuante mi-am zis ca in aglomeratia bulevardului n`au tinut ei fosforescentii minte ca linia respectiva era continua sau daca au tinut precis modelul masinii le-a taiat si de data asta rasuflarea. Si mergeam eu inainte…

Mergeam, dar parca ma tot intorceam sa vad, asa e cum stiu eu…

Si cand sa ajung la colt vad ca unul din cei doi superagenti traversasera axul drumului si il interoga pe distinsul conducator din audi. Am mai zabovit cateva secunde pana cand am fost fortat sa eliberez spatiul public pe care`l ocupam abuziv in fata unui magazin de metalokimice pentru ca tocmai se descarcau niste tevi de pvc imense care incepusera deja sa`si faca loc printre picioarele mele.

De dragul artei sper ca totusi de data asta generosul domn din Audi sa fi fost amendat conform normelor in vigoare si nu sa se fi incheiat cu un mi`a facut placere sa va cunosc stimate Ciumpalac Maneleanu alaturi de un ranjet schimonosit.

Posted in Blogfather | No Comments »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.