lumea de dincolo (de ecran)

Sindromul Sexual Persistent

mai 22nd, 2006 by koma

Femeile din intreaga lume ar putea fi invidioase pe britanica Ellie Allen deoarece atingerea orgasmului nu reprezinta pentru ea nici o problema. Ba din contra, problema e ca tanara de 28 de ani are prea multe orgasme. Chiar si 250 pe zi! Motivul: o boala extrem de rara, care o face sa atinga punctul culminant in momentul in care aude cele mai banale sunete: telefonul, copiatorul, vibratiile masinii.

Ellie Allen sufera de Sindrom Sexual Persistent, o boala extrem de rara, care se manifesta printr-o excitatie permanenta a zonei genitale. Tanara s-a obisnuit insa cu aceasta problema si a reusit sa vada partea plina a paharului… (mai mult in Libertatea Online)

Posted in Alien | 5 Comments »

5 Responses

  1. graymer Says:

    now that is cool !

  2. Hacky Maximus Says:

    degeaba e des, daca tine putin 😀 bine, trebuie sa recuoastem ca intensitatea e mare pe unitatea de timp, deci compenseza 😆

  3. patryk Says:

    de unde ai scos-o pasta ca tine putin?????????ai avut vreunu ever???
    singura problema ar fi ca saraca, probabil, la sfarsitul unei zile e obosita rau ;))

  4. mobi Says:

    ciaooo patrik. nu stiu ce sa zic cu oboseala. daca ar veni pe cale naturala as intelege, dar vine doar senzatia, deci nu`i sigur ca provine dintr`un consum binemeritat de energie. e chiar o boala. nici nu stiu cum are puterea sa diferentieze senzatia ca fiind ceva placut, obtinand`o atat de usor si frecvent.

  5. patryk Says:

    stiu ca e o boala..tocmai de aceea am vb de oboseala.. eliminarea de endorfine la sfarsitul orgasmului e ff mare, se produc o gramada de modificari in organism (nu vreau sa intru in detalii plictisitoare) care il obosesc, avand nevoie de o perioada de refacere (depozite de energie etc)
    nu actul sexual oboseste cel mai mult organismul (evident nu ma refer aici la cine stie ce performante atletice) ci insusi orgasmul!!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.