lumea de dincolo (de ecran)

The Lounge

martie 24th, 2008 by koma

The Lounge – Oradea, locul in care cineva are grija de tine(si de banii tai). Merita sa treci macar odata sa stii ce inseamna un local impecabil, finisaje deosebite, design echilibrat. Totodata, in functie de cantitatea de alcool pe care n-ai baut-o incepi sa te trezesti. O „halba de bere” este o bere in pahar de sampanie, max 200ml, dar bate orice pret din oras. Cafeaua, daca e asezonata cu lapte, e cam 10lei. Ti se pune un display in mana ca sa te uiti prin meniu. Trist este ca acest meniu nu e deloc touchscreen, ci are niste butoane invizibile pe verso, despre care nu ti se spune. Pe de alta parte degeaba e el in mii de culori ca nu-ti asociaza nici o poza a produsului, ci doar pretul. De asemenea nu poti sa comanzi nimic prin el, e pur informativ.

Legatura cu Orange se simte nu doar prin prezenta siglei in diverse repere, ci si prin asigurarea retelei wifi si chiar a posibilitatii inchirierii unui mac air pentru navigare pe perioada sederii. Miky a fost sociabil si atent spre deosebire de d-ra care a adus racoritoarele reci, desi i s-au cerut calde, a uitat ca tocmai a incasat aproape 1mil si dorea sa-i platim iar, ne-a dat displayul fara nici o indicatie de folosire, a plecat de la masa fara sa astepte sa comande toti, dar totusi recunoscand ca oricum deja a uitat jumatate din comenzi…

Ah si sa nu uit, daca cumva castigi nejustificat o suma imensa, ai prietena retarda care se umezeste cand te vede aruncand becalizator cu banii sau pur si simplu esti suparat, da-te balena in borcan, ia-ti o apa Bling cu 2mil (pretul pe net e 38$) si spune-mi si mie ce senzatii tari te-au trecut.(5 au facut-o, fii in primii 10!).

Posted in Blogfather, News | 3 Comments »

3 Responses

  1. Cris Says:

    Eu le-am inscriptionat suportii de pahare, farfurii,pe niste bucati de piele si nici pana in ziua de astazi nu mi-au platit factura…

  2. koma Says:

    chiar am remarcat ca nimic nu scria pe canutele de cafea. si parca nici pe paharul din care am baut berea, dar nu retin exact asta.

  3. Cris Says:

    Am inscriptionat sigla „The Lounge” pe niste bucati de piele naturala, de culoare neagra…in fine….feriti-va de ei, dupa parerea mea sunt niste tzepari.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.